Kom jij mee uitblazen op Open Tuinen?

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni ben je tussen 10 en 18 u. erg welkom in de tuin en ambachtelijke fruitboomkwekerij van Hoebenschot Plant en Tuin. Tijdens dit Open Tuinen-weekend laten we je graag ontdekken hoe een tuin rustig kan mee bloeien met de behoeften van de bewoners: ravotruimte voor de kinderen, een zwemvijver met ligweide, een vuurplaats, een bessenkooi. En tussendoor genieten van heerlijk vers fruit.

‘Tuin, oase van rust’, dat is het thema van Open Tuinen. Struin ongestoord rond of volg de rondleiding. Doe je ter plaatse mee aan onze tuinkwis, dan maak je kans op een heerlijke tuinprijs.

Insectensafari

Hoe herken ik nuttige en schadelijke insecten en gebreksverschijnselen (door een tekort aan bepaalde voedingsstoffen)  in mijn tuin? Neem deel aan de insectensafari met plantendokter Laurent Bernaerts op zaterdag 23 juni om 13.30 u. en ontdek welke insecten in je tuin huizen. En welke acties je kan ondernemen.

Voor deze ontdekkingstocht betaal je ter plaatse 10 euro/persoon. Graag vooraf inschrijven via + 32 14 46 08 00 of via de knop hieronder.

Ja, ik schrijf in voor de insectensafari 

En of we even uitblazen.

Fier vertellen we jou dat ons tuinbedrijf 25 kaarsjes uitblaast. Blaas jij met ons mee? Een heerlijk glaasje staat voor je klaar.

Kom langs op Open Tuinen en laat je inspireren voor een heerlijke tuin. De toegang is gratis.

Vind hier onze tuin en ambachtelijke fruitboomkwekerij 

Open Tuinen is een initiatief i.s.m. Landelijke Gilden.

Terug naar alle activiteiten