Slide background

Heerlijke tuinen

Van je privé- of bedrijfstuin een plek maken om heerlijk te genieten? Met heerlijk vers fruit van fruitbomen en -struiken? Een tuin waarin biodiversiteit zorgt voor leven in de brouwerij: bottende planten, broedende vogels, zoemende bijen, plonzende kikkers, spelende kinderen?

Zo’n heerlijke tuinen ontwikkelen, dat is wat Hoebenschot Plant en Tuin doet. Met aandacht voor je behoeften. Om zo je tuin mee te laten groeien en bloeien.

Onder leiding van tuinarchitect Geert Laenen waakt ons team over een heerlijk resultaat: van tuinontwerp, tuinaanleg tot tuinonderhoud. Klopt, het hele plaatje. Met respect voor mens en omgeving.

Je tuin als plek waar je graag bent

Dat realiseren we met:

Ambachtelijke fruitboomkwekerij

In onze ambachtelijke fruitboomkwekerij in Lichtaart (Kasterlee) vind je de boom- en bespakketten die voor de juiste bloei in je tuin zorgen: kwaliteitsvolle fruit- en haagplanten en vergeten fruitsoorten.

Alle bomen en planten van Hoebenschot Plant en Tuin dragen de liefde en de energie van de boomkwekers in zich en zijn daarom uniek. Een uitgebreid gamma voor particulieren en groothandelaars.

Onze ervaring en kennis dragen we met plezier aan je over. Wedden dat je vergeten planten herontdekt?

Ontdek onze workshops, snoeicursussen en andere activiteiten.

Langskomen in de fruitboomkwekerij? Welkom.