Ontwerp van
Boomgaardplan!

Door onze expertise in de tuinarchitectuur te combineren met onze uitgebreide kennis over fruit en fruitbomen, biedt een boomgaardplan een solide en duurzame basis voor de aanleg van jouw boomgaard, eetbare tuin, fruithaag, voedselbos of voedselbosrand

Ons boomgaardplan gaat verder dan alleen het plaatsen van bomen met de juiste plantafstanden.  Maar houdt ook rekening met aanwezige structuren en elementen, oriëntatie en het karakter van de bestaande tuin.

Evenzeer kunnen andere elementen opgenomen worden in het plan zoals: bloemen, kruiden, moestuin, bessenkooi, plantbakken of vakken maar ook tuinpaden, beregening, een zithoek…

Bij dit plan kan een plantenlijst en offerte worden geleverd.

Hoe gaan we te werk:

Boek een vrijblijvend adviesgesprek voor een boomgaardplan via onze contactpagina. Dit gesprek vindt plaats op ons bedrijf, waar we onze eigen (fruit)tuin als toonmodel gebruiken. Als het mogelijk is, breng dan omgevingsfoto’s, bestaande plannen, verlanglijstjes, enzovoort mee, zodat we een goed beeld krijgen van jouw wensen.

Na dit adviesgesprek plannen we een tweede afspraak om het boomgaardplan te bespreken.

De kosten van een boomgaardplan zijn zeer toegankelijk maar wordt mee bepaald door de complexiteit van het teken- en denkwerk.

Heb je meer informatie nodig? Aarzel niet om ons te bellen. We staan klaar om te helpen!

Wat na het ontwerp?
Aanleg & onderhoud!

Wij helpen particulieren, bedrijven en organisaties niet enkel bij het ontwerp, maar ook bij de aanleg en onderhoud van hun buitenbeleving! Wens je een eetbare tuin of ga je graag zelf aan de slag?
Onze boomkwekerij biedt een ruim aanbod!

Fier op onze
realisaties!

Benieuwd naar onze realisaties?

REALISATIES