Aanleg van
heerlijke tuinen!

Een tuin aanleggen is beroep doen op de kracht van de natuur. De basisaanleg is heel belangrijk: een voedzame ondergrond, natuurlijke structuren en materialen, de juiste lijnen, duurzame verhardingen en constructies en groeikrachtige planten. Met de juiste expertise zorgt Hoebenschot Plant en tuin voor de perfecte realisatie van jouw tuinconcept. Tijdens de aanlegwerken zijn informatie en communicatie over de voortgang van het aanleggen vanzelfsprekend. Ook kleine aanpassingswerken in jouw bestaande tuin doen we graag met vakmanschap.

realisatie

Realisatie van privé– en bedrijfstuinen.

onderhoud

Uitvoeren van tuinonderhoud met oog voor detail.

zwemplezier

Hedendaagse zwemvijvers.

buitenleven

Terrassen en buitenwoonruimtes met vuurplaats, zonnewering, zitconstructies … zorgen voor extra belevingswaarde.

fruitbomen

Fruitbomen, bessen en fruitkooi voor tuingenot met alle zintuigen.

onderhoud

Uitvoeren van tuinonderhoud met oog voor detail.

evenwicht

Het combineren van een hedendaags tuinontwerp met een breed gamma tuinplanten. Door steeds te zoeken naar het optimale evenwicht tussen verhardingen en beheersbaar groen krijgt je tuin een grotere belevingswaarde.

combinaties

Ontwerpen van onderhoudsvriendelijke plantenborders, hierbij gebruikmakende van verassende plantcombinaties. De borders worden samengesteld in functie van kleur en geur, ligging, aantrekkingskracht op vlinders en bijen.

Eerst aan de tekentafel?
Of geef je tuin een onderhoud!

Wij helpen particulieren, bedrijven en organisaties niet enkel bij het ontwerp, maar ook bij de aanleg en onderhoud van hun buitenbeleving! Wens je een eetbare tuin of ga je graag zelf aan de slag?
Onze boomkwekerij biedt een ruim aanbod!

Fier op onze
realisaties!

Benieuwd naar onze realisaties?

REALISATIES